jävla ben!Ibland förstår jag mig inte på mig själv.
Var precis ut i köket.. och det snyggaste,
verkligen snyggaste mina ögon någonsin skådat.

Jag vänder mig om o halvt skriker: HEEEJ!!:D
Han: Hej! :P

..och sen vänder jag o går?

Ibland gör inte kroppen riktigt som man vill.

- - -

Imorgon börjas det. Och jag hoppas verkligen att jag kommer hitta dit. Haha, blir inte förvånad om jag inte gör det. Jag är helt lost. Hoppas att allt folk är uppe samtidigt imorn i tid så man kan träffa alla o slå följe. För det är faktiskt varit rätt dött hittills. Men dom flesta kanske känner som jag, att det är skönt att för en gångs skull faktiskt få vara ensam:)

Sista kvällen.Gårdagen.. finns så otroligt mycket att säga om den, dock vet jag inte riktigt om det är någon större idé, men varför inte (som jag brukar säga).
Det började med att min bror kom o försökte hjälpa mig med mitt lilla problem på datorn, sen for jag iväg med min pärla för att hämta upp Caroline. Vi skulle tydligen på Mittuniversitetet o hämta Andrea och massa papper som skulle skrivas på. Jag avstod. När vi ska därifrån in mot stan igen säger min trognaste vän: -"Nu ska du bara följa mina instruktioner." Visst tänkte jag.. det visar sig alltså att jag ska ner till fisktorget fast på andra sidan, alltså där man inte får köra utan tillstånd. Dom springer ur bilen, och det var kaos där jag var. Jag snappade upp en bil o bet tag i baken för att sedan med nöd o näppe komma bort till kulturmagasinet. Vi hade tur att vi inte kolliderade med bussen. Sen blev det en tripp in på bolaget. Hem till mig för att hämta lite saker, iväg till Carro för att piffa till sig lite.
Det blev en romantisk middag för två på biteline. Väl där blev det en öl o en drink som skulle smaka blåbär. Missförstånd. Men helt ok ändå.
Efter mat i magen gick vi hem till oss igen. Drog på musik o peppade till tusen. En Erik kom förbi. 2-1-0 (Carro, Frida, Erik). Plocka poäng.
Först Svenssons,
sen Oscar,
sen Allstar,
Subway,
sen övernattning hos min beskyddare.

På Oscar stötte jag på 3 bögar som det klickade med ganska raskt. Han fick en puss o vi fortsatte att surra. Blev påflugen av en 33åring som inte förstod ett nej. Han skulle promt hålla på med mitt hår, o lägga det bakom öronen.. Försökte få tag på mister F eftersom han sa klart o tydligt att han var på Oscar (;)), men det visade sig att han var på Allstar, så då traskade jag dit. Väl där kommer jag inte ihåg mycket, mer än att jag kom in, slukade en öl, gick ut o träffade min beskyddare.

Men en sak är säkert, och det är att jag hade otroligt, sjukt trevligt. Och jag förstår fortfarande inte hur jag kan dricka så mycket..

öl, drink, cider, öl, grogg, fishermanshot, öl, cider, fischerman, captain morgan, öl, fisherman, öl.
Till saken hör att jag tror att allt gick så jävla snabbt.. Vi kan inte ha suttit speciellt länge på Svenssons, men det var där vi drack. Haha, jag tog ju nästan kaptenen i ett ända svep, bara därför att jag trodde jag hade hicka.

Somsagt, det är förmodligen bara den snabba versonen på kvällen.

Somnade kanske kring 4, i en otroligt skön säng. Hade ställt väckarn på halv8, sen bar det iväg till Sigtuna. Jag må säga att jag känner mig mer vilse än någonsin, men jag har hört att det är rätt gulligt:)
Var precis ut o gjorde mig lite saft när nån halvskriker bakom mig: -"HALLÅÅÅÅ!! Hur är läget?:D"

Jag kan bara säga somsåhär, det kommer bli U-N-D-E-R-B-A-R-T-!!!

Nu ska jag ut o mingla;)
En klok kvinna sa nyss till mig: Lova mig att leva livet? Du är ung, snygg o singel!!!
o det ska jag ta med mig ut nu! =D

Puss!!

yesterday,todayGårdagen var händelserik.

Började som dagarna innan, en kopp kaffe till frukost och sen en promenad kring sidsjön. Helt underbart var skönt det är. Stannade såklart till vid alla änder, ankor o svanen. Fullt med bröd där så det var bara att mata. Drog ett varv kring vattnet och sen tillbaka till bron. Jag hade bestämt mig! Jag skulle mata svanen direkt ur handen. Nu kanske det inte låter speciellt farligt, men när man tidigare varit ute på tuben och kollat på massa klipp med svanar, då börjar man tveka. Vi stod öga mot öga, det ända som kom emellan oss var ett hamburgebröd. Men farbror svanen var hur snäll som helst, som alla gånger innan, och bara viftade på stjärten.
Sen fann vi halta Lotta. Endast ett ben, lillgumman. Hoppas inte jag matade ihjäl henne. Och hon var så snäll så jag fick sitta där bredvid o klappa henne. Sen blev Lotta skrämd eftersom andra också ville klappa, så hon hoppade från bron. Efter många bröd o nya bekantskaper blev det kallt om näsan o vi börjar traska hemmåt.

En dusch såfort man kom innanför dörren! Och det var så otroligt skönt, må jag säga! ;P

Resten av dagen spenderades i garaget. Mycket mekande med min nya lilla älskling. Själv tittade jag på, och fick lite hjälp med att städa. Och det blev mycket bra. Clean machine.

Mat på Cosmos. Och där behövde man inte betala heller. Hm. Ibland har man det ganska bra ändå:) Påväg 'hem' stannade vi på bolaget. Lite hockeyöl är aldrig fel helt enkelt.

Efter hockeyn blev det mys framför några spännande avsnitt!

- - -

Den här dagen började sjävklart som dagarna innan också. En kopp kaffe. Hittills har jag agerat frisör, måste sätta fart nu.. måste vara hemma o packa! Så, ja.. det är väll lika bra att börja!

Se om jag får tag på snyggylva också.

Kvällen är öppen för förslag. Men vet nog redan vad jag vill:)
Puss! (L)


livet.Det är stunder som dessa som man verkligen inser hur lätt man tar på livet, egentligen. Man tar det mesta för givet, utan att tänka sig för, eller att ens veta om vilka risker livet medför. Och andra sidan är det klart att man inte ska gå dag ut o dag in och oroa sig för att saker o ting ska hända. Men en sak är säker, och det är att man ska ta vara på varenda minut, varje dag som man spenderar tillsammans med människor man älskar. Någonting som man kanske alltmer tar, just, för givet.

Jag har tänkt mycket på det här.. Förut sa jag väldigt ofta "jag älskar dig" eller "puss" i telefonen innan man la på, just bara därför att jag fick för mig att man inte hade nån aning om när man skulle prata nästa gång med personen i fråga. Om man överhuvudtaget skulle få den möjligheten?

Det här är början på någonting helt nytt för min del. När jag kom hem för en liten stund sen, gick ut på internet o ser det jag ser. Jag fällde några tårar, dels för att någonting hemskt har hänt, dels för att min vän får gå igenom detta (<3), dels för att saker och ting kan hända så himla snabbt, och dels för att det kan faktiskt hända vem som helst. Det som stack till hårdast just då, var att jag insåg att han inte får se timråmatchen imorgon.

Ibland kan man ha känslan av att saker och ting har en mening, ellerhur? Men när livet ger dig en fet höger på det här viset, då är allt, verkligen allt orättvist. Och om man nu trodde på en Gud innan dess, så dissar man han ganska raskt.

Att veta att det lika gärna hade kunnat vare min.. exakt lika gammal. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle tagit mig till. Jag ska verkligen börja ta vara på allt. Och jag säger det här med handen på hjärtat, jag finns här för dig, trots att jag vet hur otroligt många det är som säger exakt samma sak, så vill jag iallafall att du ska veta att jag verkligen gör det.

Vi är alla starkare än vi tror. Och hur man än vrider o vänder på saker o ting, så kommer det alltid att vara som det här. Det suger, jag vet. Men det är precis så det här, hur tråkigt det än må vara. Man ska ta hand om sig själv, sin famlij, sina vänner.. och låta minnena o det förflutna leva vidare inom en.Det hårdaste slaget av dom alla, det kan nog vara ett simpelt adjö, hejdå. Att säga hejdå, kan vara bland det jobbigaste som finns, och det behöver inte handla om döden. Utan det kan handla om vänskap, kärlek, husdjur.. ja, you name it. Men det spelar egentligen ingen som helst roll vad det handlar om, det kan vara precis lika jobbigt för det. Ibland måste man säga hejdå, för sitt eget bästa, trots att man alla gånger inte vill (för att slippa bli sårad gång på gång på gång), ibland är det ett måste och man har absolut ingenting o säga till om.

Jag finner inga ord längre..

exflickvänny duschad o hemkommen efter en lång, men trevlig dag.

sovit 3 timmar inatt.

varit en sväng till svärmor.

plockade upp min nya lilla pärla, o jag är faktiskt mycket nöjd.

ätit på burger king för andra(!?) gången i mitt liv.

gjort av med lite pengar.

druckit varmt kaffe.

skrivit mitt o andras namn.

- - -

igår tog jag ett litet farväl av bambam,
vilket ledde till att vi lekte bra mycket.
fick höra idag att min bror tyckte jag körde som en galning,
och att jag tydligen hade tur att däcken var bra.
påväg till bambams semester höll det på att gå åt pipan 2 gånger.
men jag var lixom tvungen, o tänja lite på gränserna.

ska höra efter vad som händer ikväll,

- - -

igår, när jag inte kunde sova, slog det mig..
det här med kärlek, att älska någon.
ja, men har man nån gång älskat nån så gör man alltid det,
dock kanske inte på samma nivå, eller styrka.
men det finns där, alltid. iallfall för mig.
klart man kan hata och älska nån på samma gång,
om man nu vill använda ordet hata..
men det är, iallafall för mig, en sorts kärlek.

alla jag träffat, allt jag gått igenom..
jag är tacksam för allt! verkligen.
men tanken som kom igår, var en kärlek..
hm. en kärlek som gör att jag är glad för en persons skull,
vad som än händer eller vad han gör.

men! då kommer vi till detta men..
jag tror inte jag förstår mig på personen i sig, egentligen.
man resonerar olika, helt klart. men vissa saker borde vara självklara.
om man har en flickvän,
som man tillochmed förlovat sig med,
börjar prata med sin exflickvän,
och vill träffas.
han kommer o hämtar exflickvännen,
bara därför att han vill en sak.
jag blir otroligt irriterad,
men samtidigt är det inte exflickvännens problem.
att göra någonting som man vet är fel,
som man kan få från annat håll, det rätta hållet..
och tro att allt ska vara frid o fröjd sen.
jag menar, vad är det?

alla gör sina egna val, helt klart.
men jag tror exet kommit fram till vilket bra val hon gjorde.

äkta kärlek för mig, är när man kan glädjas åt nån annans lycka.

- - -

nej! nu ska jag torka håret o slänga på mig lite kläder!
Puss!

kock!tänkte skriva ett långt inlägg nu,
men det får bli senare eller nån annan dag.

har precis ätit mat, det var jag som lagade,
och det vart helt klart godkänt;)

ska upp till indal o dumpa bambam,
sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.


imorgon blir det en tripp till svärmor iallafall:)

ord.kavaj. ost. siffror. öl. toalettrulle. minigolf. dator. tvätt. sms. disk. IKEA. spegel. hår. bh. blomma. husvagn. känslor. polack. biljard. potatis. tid. champinjoner. selånger marknad. kaffe. nyår. bensin. röd. lastbil. spöken. dusch. mörker. gorgonzola. svart. umeå. kärlek. skägg. namn. eld. cheseburgare. volvo. ris. bio. milkshake. p-piller. folketshus. glögg. bf. kram. polly. tandborste. tårar. bowling. hemmakväll. tampong. brev. kort. mössa. korv. hårsnodd. framtid. spagetti-med-ost. batteri. punkten. kalsonger. ficklampa. godis. buzz. soffa. banken. rakhyvel. aromat. svordomar. promenad. grov-bak. chans. skor. rondell. rakapparat. casinot. telefonsamtal. ljus. skinksås. wallander. räk-or -an. kakel. snö. gävle sjukhus. stugan. udda strumpor. täcke. hårvax. fisk. sommar. vinter. skoter. trocadero. tarzanstigen-rally. gussjö. gemensam sång. piercing. pizza. ramlatochbititmig-märke.


skulle nog kunna skriva hur många saker som helst.
men det får duga, och huvudsaken jag förstår:)

- - -

nu ska jag ta mig en snus o invänta 3e perioden.

mjau!dissar lagunan,
och tar meganen istället!kom igen nu svärmor!

- - -

10 dagar..

pirrpirr.jag och min nuvarande bambam har helt enkelt haft vår tid.
var inte många saker som stod rätt till där,
o han sa ganska klart o tydligt att jag ska vara glad jag lever!

och det var just vad jag blev, glad.
nu smids nya planer o sökandes efter en ny bambam.

det är väll lika bra att slå till,
när man ändå håller farten uppe menar jag!

- - -

men somsagt,
vi har haft våra duster och stunder,
icke att förglömma alla stunder tillsammans.
men det är så det är i ett förhållande,
det hanlar om att ge o ta, o jag tycker vi klarat det galant hittills:)

och man kan inte annat än att hoppas på det bästa,


..det är konstigt hur man kan hitta någon som allt klickar med.
hur lik man egentligen kan vara (!?)
det måste ju betyda någonting iallafall.

frågan är bara,
är man hellre lik nån istället för att vara olik?
what's the perfect match?

finns bara ett sätt att ta reda på, right?:)
let's do this!

besiktningidag ska min bambam o jag på besiktning:)

sen funderar jag på att köpa mig en ny mobil,
så om nån vill köpa min gamla för en liten slant, hojta!
(sony ericsson c902).

har fått klartecken på att allt är klappat o klart gällande LIAperioden.

jag måste verkligen vända tillbaka dygnet, i säng 05.30, upp 11.15.kvällen är fortfarande lite oklar, must make some phonecalls first!

nu ska jag in i duschen o fixa mig, så hörs vi nog senareee.
Puss!

crazy!!alla borde få ha en egen chuck:)
snyggsnyggsnygg!

kaffeee


låg vaken till 4 inatt.. jag blev helt enkelt aldrig trött.
fanns så mycket att tänka på.
ångrar att jag inte slog på datorn när jag tänkte det,
så jag kunde dela med mig av allt, för det ska man tydligen göra;P

kafferast nu,
ett stort kliv in i duschen.
knepigt ändå att jag börjat dricka kaffe.
jag undrar vem det är som har lärt mig det.. egentligen?;p

sen ska jag ta min bambam o åka mot stan.
mer kaffe tillsammans med mister FF.

kanske går en vända i nån skoaffär,
o hoppas att jag får lite goda smakråd!

- - -

måste börja packa snart också känns det som!?
är så mycket som händer nu innan jag ska fara så..
ja, det är nog bäst.
kan lova att jag kommer ha med mig alldeles för mycket!
men det mesta ska trots allt med!
man vet ju aldrig vad som händer,
så det är bra om man är väl förberedd på allt!

återkommer nog senare!:)
Puss!

Chock!Kvällen igår var väldigt lärorik och trevlig. Kom fram till att 1+1 inte alltid blir två, att giftemål mellan människa och djur inte är helt ok, att bambam kanske inte riktigt är den jag trodde.

När det kommer fram att han hade massa tv-spel, och dessutom mariokart.. då blir jag alldeles till mig och kaxar upp mig (kanske lite för mycket). Med dosan i handen och ögonen på tvn så märker jag till min stora besvikelse att det inte är det spel jag trodde att det var(!?). Det var alltså gamla mariokart, suck.
Ja allihopa, karln jag umgicks med igår var gammal, äldre än mig.

Efter djupa samtal och några omgångar spel (tro det eller ej, förlust för mig) så var jag tvungen att tacka för mig och åka hem till bosvedjan. Det kändes som om mitt huvud höll på att spängas. Jag har aldrig haft så otroligt ont, och när det gäller huvudvärk så är jag expert, eftersom jag har det varje dag, alla dagar.

Väl hemma slänger jag mig i soffan, kryper iväg till sängen och försöker sova. Låg i min säng till klockan 3, utan någon som helst sömn. Går iväg till pappa och yrar och gråter.. Slänger mig i duschen (dryg halvtimme), illamåendet börjar och jag får för mig att jag har fått migrän. Har aldrig haft det så vet inte hur det känns eller nånting.. Jag går tillbaka till pappa och snackar gojja.. går ytterligare någon timme. När jag väl lyckats koppla bort pappas skogshuggar-snarkningar så slocknar jag av utmattning..

På morgonen känner jag ett sug efter att prata med mamma. Pappa sa att han hoppades att jag inte ärvt migränanfallen från mamma. Enligt henne så var det inte migrän iallafall, utan jag hade fått ett annat sorts anfall. Chock. Ifrån det jag och bambam hade varit med om några timmar innan.
Det var skönt att få det klart för sig iallafall, att det inte var migrän. Men oj, vilken natt det har varit.

Idag mår jag bra, förutom lite känningar i kroppen och värk i käkarna.


Nu är det skidskytte i väntan på hockeyn. Sen blir det godmat, kött, sås, klyftpotatis, halloumi o vin. Kan det bli bättre än så? Nej det tycker jag verkligen inte.

Får se hur kvällen artar sig:)

Puss!

bambam.antingen är det meningen att jag ska dö, eller leva.
jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det.

påväg från indal med min älskade bambam, (trodde jag).
efter kävstabron kommer det en lång uppförsbacke,
och bambam bara drar iväg..
min bil är en herbie, skämt osido i all oro.
bilen bara gasar utan att jag gör det..
kände med fötterna om mattan höll pedalen nere, men intedå.
kom ju ikapp bilen framför mig,
försökte bromsa, men den var helt stum, helt låst..
bilen framför ska svänga höger så jag tvingas väja ut
mitt i vägen med förhoppning att ingen kommer från det hållet.
jag ringer pappa o skriker o skakar.. aldrig haft sån panik.
visste inte vad jag skulle göra..
jag lyckas iallafall på nått vis stanna väl uppe från backen..
och bambam låter som bara den.. jag stänger av den..
ville bara kliva ur bilen o gå därifrån.
lämna den så nån annan kunnat få ta den.
jag o bambam var nog inte så tajt som jag trodde..

nä, men seriöst.
jag har aldrig haft sån panik,
aldrig kännt mig så hjälplös.
och det läskigaste av allt var ju att bilen bara drog,
i uppförsbacke, utan att jag gjorde nått!

nu ska jag andas o låta hjärtat lugna ner sig..
sen lånar jag nog pappas bil om jag ska iväg.

ska ta mig en varm dusch.. inte spara på vatten precis,

föräldrar, bra o hahaha, jag har iallafall klockrena föräldrar..
pappa kommer hem, först pratar han om hockey.
sen delfiner som tar självmord.
och sen tulpaner.
man får vara snabb i vändningarna här.

mamma skulle åka iväg imorse.
drog på bilen o skulle skrapa rutorna.
när hon ska in i bilen igen är den låst.
så hon var tvungen att åka in till stan för att hämta extranyckeln.
där stod bilen o gick i en timme.

haha, ja.. finns inte mycket o säga.
men dom är bra att ha!

nu inväntar jag mamma, upp till invalley..
och hämta min underbara bambam.
lillstackarn har varit alldeles ensam i ett mörkt garage.

ikväll kring 6-7 börjar min första lektion.
skrivlektion.
jag tror iallafall att jag har den bästa läraren,
och det är tur.
helt gratis.. eller gratis o gratis..
i utbyte ska jag rita hans tatuering ;P
vi får helt enkelt se hur det går!
(jag blir nog nöjd, frågan är om han blir det!?)

Puss!kudden!det ska börjas i tid! eller hur?

- - -

idag har jag gråtit mer än någonsin tror jag..
och inte för att jag varit ledsen, utan för att jag skratta så mycket!
började med att jag satt ensam hemma,
haha, och bara skrattade o grät för mig själv.
sen ringde jag o skrämde upp bror, sa att jag grät o ville han skulle komma.
mina bröder kom o vi garvade ihop.
sen blev det en tripp till birsta, köpte högtalare, brabra.
ska beställa ett headset nu, och lite kläder blir det nog också (a)..
det blev middag på blågul.
andreas: om du äter upp hela den där får du 1000 kronor.
jag: haha, klart!!!
.......jag orkade inte ens halva! haha.. DOOOH.
men det är smällar man får ta!

haha, berättade för andreas om ett minne jag hade sen vi var små.
lättlurad bror man har. helt klockrent!

jag hade varit upp på hans rum o bytt en kudde med honom.
tyckte väll förmodligen att hans var skönare än min.
andreas kommer hem.. och det blir ett jävla liv om hans kudde..
han klampar in på mitt rum argsint, tar upp en kudde o suckar..
till saken hör att han tog fel kudde. yes!

väl hemma kopplade jag inte talarna o dunkade på lite tills
jag skulle kila iväg på kören. larissa hade spelat in en skiva sen sist.
med tanke på mina problem så lät det bra.
det tycker iallafall fredrik. men vi var klart överrens om kråkan!

det blev ingen hämtning av bil idag. jag orkade inte,
plus att jag inte behöver det så jättemycket precis just nu.
det får bli imorn istället:)

den här dagen har varit helt underbar med andra ord.
nu ska jag ta mig en gubbsnus, sprätta en öl, ringa pappa,
kika om det finns nått på tvn, krypa ner under täcket
och surra vidare med mina älskvärda msnvänner.

Puss!

ett hjärta, ett datumidag var det staden som planerat.
det blev lite shopping, clothes o smink.
en miniräknare också förståss!
icke att förglömma. solade en sväng också.
sen åkte jag till bos, mötte pappa i dörren.
han skulle till stugan som vanligt.
så nu ligger jag här i soffan o myser.

man blir ju mäkta förvånad iallafall.
don't you think?
hand-heart, always by my side.


7 kilo.. borta!oj vad duktig jag är!!

idag har jag målat. lite olika saker.. målade på några barn.
det var roligt.

snart ska jag börja tillaga piroger,
och jag tror att det kommer bli alldeles förträffligt gott!

imorn blir det stan iallafall,
mer shopping!


det är mycket som kommer tillbaks nu,
bra och dåliga saker faktiskt.
men konstigt nog, är jag såå lycklig.

jo, det sägs ju att man går upp i vikt såhär strax efter jul,
men jag kan säga att det är tvärtom här.
och jag förstår inte hur?
jag har ätit o druckit mer än vanligt.
för några månader sen var jag uppe på 73 (puh)..
och jag har lovat mig själv att aldrig, aldrig komma upp dit..
när jag klev upp på vågen nyss.. så var det 7 kilo mindre..
aldrig vägt såhär lite förutom när jag växte det såklart.
men det känns otroligt bra, och man blir som en helt ny människa!
bättre självförtroende och mindre kläder =P
kan livet bli bättre än såhär?
nu är det bara att fortsätta i samma takt.
mer möjligheter..

nej, nu ska jag kila iväg och göra iordning degen till pirogerna
för den ska stå i kylen en timma!:)

Puss!


moneeeey!vad faschinerad man kan bli av vissa människor.

ja.. idag vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva =P
jag kan knappt sluta skratta..
vad trodde han (!?)


har shoppat lös idag. provade ingenting..
först var jag på stan, sen åkte dady o jag till birsta.
där gick jag rakt in på hm o plockade på mig
tröjor, massa trosor, o smink.
det blev säkert helt kanon detdär.
det är skönt när man vet att man har
några tusen som ska spenderas på behövande saker.

imorn blir det nog stan, leta efter lite mer
behövande saker kanske, dra en solning,
o sen vet jag inte om pappa min skulle till
stugan så man blir alldeles helt ensam hemma.

ikväll blir det lugnt, ett glas vin möjligtvis!

Puss!

tore!!!gårdagen var spännande. den innehöll mycket.
nya planer har börjar krypa fram.
bland det roligaste på hela kvällen, det var singing bee. TORE!
vi gjorde tacos hemma hos johan,
kladdkaka och massa prat.
sen kom vi tillslut fram till att vi skulle ut,
så vi far hem till mig o hämtar allt som behövs o sen till carro.
väl där blev minnen uppdragna,
tecknet som alla gånger förr.. jag o carro mot thom o johan.

när det är vi 4 så känns allt bra.
det ska vara vi. det går inte att låta bli att vara glad o skratta.
helt underbart, det är vad det är.

väl på stan så träffade man väldigt många kända ansikten.
det var tur att jag lämnade pengakortet hemma..
annars hade det nog kunnat bli rätt tomt där.
man drog några moves på golvet, hittade nån,
gick iväg..
ja, alltsom allt som var det trevligt.
innan jag o carro gick hem till henne blev det en submacka.
väl hemma i hennes lya blev det äta,
och sen dyker det upp 2 pojkar.
sista jag kollade på klockan var den 05.15.
jag döptes om till pernilla, somnade rätt snabbt,
vaknar av att en carro sitter sovandes vid mina fötter..
min frukost bestod av knäckebröd o ost.
carro kilade iväg för att kolla på bandy, medan jag
låg o värmde mig under täcket framför pretty woman.
niklas kom o hämtade mig, vi for hem till mig,
han hjälpte mig lite med datorn, program o sånt..
det löser sig nog.
har precis varit ner på service, köpte mig lite snus,
och nu är det den eviga väntan på en annan del av köping.

imorn tänkte jag ringa min kära syster för att höra om hon vill vara med mig.

haha, vitryskan på skidskyttet idag!
man tycker synd om henne..

Puss!:)


DÖD!dagen har varit omtumlande. jag var säker på att jag skulle dö

börjde med att jag o mamma for till birsta o
gick in i alla affärer tror jag.
sprang o letade en mick o musmatta,
men kom istället hem med en tröja, en ring,
1a o 2a säsongen av oth och hudkräm.
men jag är inte bitter för det inte, nejnej.

efter det åkte vi mot bosvedjan, o ringde lasse.
eftersom bambam inte var på humör igår,
så skulle vi försöka puscha pärlan lite.
det första var att skrapa bort all snö,
sen hämtade vi bogseringslina (eftersom
lasse inte hittade startkablarna som låg framför näsan)..
lasse körde saaben o jag satt o styrde bambam.
det gick bra, dock fick vi inte igång han.
helt plötsligt får mamma för sig att hon ska köra
saaben. och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag.
hon gasade.. och gasade..
vi tutade.. och tutade..
nerförsbacke.. en kurva.. broms.. is.. halka..
gas i bilen framför.. plöja genom snödrivor..
behöver jag säga mer?
nä, och jag tror ingen förstår hur riktigt rädd jag var.
hjälplös, eftersom man inte kan göra någonting..
när jag väl kommer på att jag kan ringa mamma,
eftersom hon vägrar höra tutan, så är vi framme på parkeringen.
tror ni hon fick en utskällning? kan jag lova!

till saken hör att jag märkte när jag klev ur bilen
att jag inte ens tagit på mig bältet. tur..

det fanns en person jag tänkte på då.
och det känns som att det betyder någonting.

men jag var säker på att jag skulle dö,
okej.. inte dö, men att vi skulle åka åt helvete iaf..
och jag tänkte på dig, mig, oss.


känns som att både du o jag vet,
att allt kommer bli bra!


brrr..


"I SAID BRR, IT'S COLD IN HERE,
IT MUST BE THE TORRES IN THE ATMOSPHERE!"


den filmen såg jag många gånger, må jag säga.


man kan inte vara med någon bara för att den andra vill..
så är det, hur dumt det än må kännas.
men det går inte.
ledsen.. :/


- - -

dagen har varit som den har varit.
bambam var inte på min sida, men det löste sig!

klockan är mycket och frida är fortfarande inte trött.
som alla kvällar/nätter innan.
men jag ska försöka sova snart iaf,
trots att jag vet att jag inte kan, för pigg. påtok för pigg!

imorgon blir det kanske en promenad med oskajj på morron.
om det inte är alltför kallt, för då vill jag inte! nono
sen hoppas jag på att få besök så jag kan få lite
hjälp med en sak på datorn. sen vill jag gärna åka
o shoppa lite saker.
jag är taggad!

det här är bara början.
början på någonting riktigt bra! :)

myskväll!my ride is coming!

ikväll blir det mys med grabbarna mina.
middag, kanske nån öl, och hockey.

kommer hem ikväll kanske om jag får skjuts:)the first cut is the deepest,


why?


sing for joylång dag har det varit.. somnade ganska sent igår,
så jag vaknade kring halv12, men låg kvar i kolla på tv imorse
till typ 12.40. jag går o kissar och sen ringer det på dörren.
smyger fram till kikhålet o där står mamma.
jag öppnar, och hon frågar om jag är redo..
jag: är det torsdag?
mami: nej?
jag: nähä.. hm.

det var somsagt tydligen idag vi skulle uppträda.
från 13 till ungefär 20. en lång och jobbig dag har det varit.
när vi övade så kom det fram att jag skulle bli tvungen att sjunga
mer än planerat, eftersom en var borta o den andra hade en
ond hals. övertalade flickan med halsen iallafall.
när jag väl stod där, sjung jag första versen, sen brast det.
hela jag skakade, benen bara vek sig o jag kände mig svimfärdig.
försökte förklara att jag inte klarade av det, tills jag fick höra
en hel livshistoria, som fick mig att börja tänka..
fick mig att inse hur bra man egentligen har det. och allt prat
gjorde att jag förstod.. jag kan allt.
och det är ju så det ska vara i mitt liv nu, bara tänka på mig själv.
när det var fullsmockat med publik så gick jag fram,
gjorde det jag skulle göra, och gick därifrån stolt.

tror larissa spelade in allt, så får se om man får sig ett smakprov.

fick även reda på att jag slipper åka buss till sigtuna,
och det känns skönt.

den här dagen har betytt mycket för mig.
jag har mött så många människor som delat med sig av saker,
lärt mig saker.
lycka, kärlek o hälsa är för viktigt för att kasta bort.
och man ska vara bra glad för att man är den man är.
att mar mår som man mår, har det som man har det.

sitter och kollar på 5an just nu.
vilket gör en ännu gladare att jag är jag.

lördag är bokad nu!
det blir gomat, godricka, kortspel o trevligt sällskap.
at johans place.
det ser jag fram emot, mycket!

home aloneja, nu är jag hemma iallafall.
det blev hockey, öl, vin, o prat.

imorn åker pappa till stugan så då är man ensammen igen.
undra vad det blir för bus då?;)

bara skum, inget öldagen har varit en mysig dag.
mycket bra.


jag tror jag ska börja släktforska.
det har ju varit mycket prat om pappa o eilert pilarm..
satt precis o pratade pappa och jag,
och för ett tag sen så var det tydligen släktträff.
varken farmor, farfar eller pappa var där.
pappa visste iofs inte att det var nått, för annars skulle han gått.
men då var eilert där ;P
måste ringa farmor imorgon o få klarhet i dethär.
hur långt tillbaka det går osv osv osv.

hade ju varit trevligare om det var elvis själv, klart.
för alla bestick i lådan finns inte,
han har inte alla får i hagen,
hissen går inte ända upp,
han har inte alla kopparna i skåpet,
han har inte alla roddare i kanoten,
han har inte alla hästar i stallet,
hjulet snurrar, men hamstern är död,
det är inte skottat ända fram,
övervåningen är omöblerad,
han har inte alla fjädrarna i skruden,
han slår inte alla frisparkar i krysset,
han dansar inte till rätt låt,
han saxar inte över 2.10,
han är helt bakom flötet,
lampan är tänd men ingen är hemma,
har inte den högsta valören i plånboken,
det ringer men ingen svarar,
han surfar i sahari,
han har för stort avstånd mellan målstolparna,
tråden är slut i symaskinen,
hans antenn får inte in alla kanaler,
hans bälte går inte igenom alla hällorna,
det är stopp i skorstenen,
bara skum, inget öl,
osten halkade av kexet,

ja.. jag tror vi förstår vitsen med det hela.
men vad gör det?


nu sitter jag o dricker vin och väntar på att vi ska äta kräftor.
sen tror jag det blir en promenad i bosvedjan,
för att se vad som händer:)


todilomorgonen var olidlig. gick ju och la sig efter hockeyn..
kring 9 började grannarna borra och höll på till 15.00
så det blev inte många timmars sovande, men konstigt
nog så är jag inte ett dugg trött. vill hitta på någonting!!

och det känns som om dagarna går så otroligt sakta!
jag vill ju flytta typ nu.

tränade sjunga lite idag också. benen vek sig som vanligt,
och mina händer gjorde som dom ville o kroppen skakade
som asplöv. men man måste ju utmana sig själv, så äre.
och det får helt enkelt gå som det går:)

var till indal en sväng också och fick lite middag i magen.


"du är som en grön svamp, ett extra-liv"
bland det finaste man fått höra om jag ska vara ärlig.

nu ska jag hitta någon som vill vara söt tillsammans med mig.
Puss!

magneten.idag har det varit en dag som man iallafall klarade sig igenom.
somnade lite förut.. och då hade man mycket sms o missade samtal.
må jag säga..

har väll fått allt ganska bekräftat ikväll tror jag.
men det är mycket jag inte förstår.
när man väl bestämt sig för att: nu finns det bara jag..
då blir man som en magnet, varesig man vill eller inte.
det är klart att det alltid är roligt o höra fina saker.
haha, vad är det som har hänt(!?)
jag är samma gamla frida som jag alltid varit.
och tur är väll det.

snart bär det av till storstaden också.
har redan bokat in gäster som ska komma!
det ser jag fram emot. leva livet i storstan;)
dom som känner mig förstår nog inte hur jag ska klara mig..
jag kommer inte ens hitta dit, tro mig.
hoppas jag hittar mitt lokalsinne nånstans på vägen.
typ den 29e januari så blir jag stockholmare:)
pirrigt? absolut! men jag är otroligt lycklig med livet.
och just nu, så är det det ända som räknas.
sen får vi se vart jag hamnar när studierna är klar.

imorn är det träning.
sen får vi se. måste börja kolla upp saker jag måste ha med,
kanske måste inhandlas massa!
och plugga, det måste jag sätta igång med:D

inatt är det hockey, gärna klockan 3..
kunde dom inte sätta det på en bättre tid.
nej, självklart inte.
men vad gör väll det, jag är lika glad ändå;)

HAHA!
tvungen att skriva en sak..
vi var på kina med släkten, ming palace. en väldigt fin resturang.
jag sitter o berättar för pappa tvärsöver bordet vad jag ska göra på nyår,
till vem jag ska..
och min kära bror niklas viskar: neger (!?)
och min kära far skriker högt i utandningen: NEEEGEEEER!!!

hahahaha, har aldrig skämts så mycket på bra länge,
och tårarna sprutade på oss alla tror jag.
pappa försökte gömma sig, och alla.. precis alla kollade på oss:D

efter vår traditionsenliga kinamiddag varje år,
så får man otroligt många minnen. tro mig.
"FRIDA!!! AKTA!!!"
och sen har man en tandpetare i baken.


mitt nya år.gårdagen..
jenny o mattias kom o plockade upp mig för att sedan åka vidare
hem till mattelias. väl där var vi inte blyg med att öppna ölen.
jag mattias och hans granne äter en väldigt god o mysig middag.
när nått plötsligt händer..
grannen griper tag i mitt innerlår och nyper så hårt att jag skulle vela grina!
och under tiden när han gör det passar mattias på att utforska.
det blev mycket sång och musik och goda skratt.

tolvslaget kom det också, med typ 5 flaskor skumpa och raketer.
det hade kommit mer folk vid det laget.
vilka dom var kommer jag dock inte ihåg såhär dagen efter.

in igen för att värma sig.
jenny och mattias slocknar i sängen, och jag får för mig att jag vill gå en promenad.
jag får med mig en stycke kvast och daniel(!?)..
haha, vi halkade omkring ett bra tag där ute,
kvasten ville klättra upp på taket, och daniel ville lätta på sitt hjärta.
ett spännande litet äventyr var det iallafall..

väl tillbaka, går jag och klär av mig o lägger mig i sängen.
folk undrar vart jag tagit vägen..
daniel kommer in o pratar en skvätt,
och sen befaller jag honom att hämta vatten åt mig. 3 gånger.

man kan konstatera många saker efter denna kväll/natt..

jag har inte ring i muffen,
kvasten har tagit lumpen,
daniel har huvudvärk i en vecka (vilket var otroligt dumt!),
jenny däckar ganska snabbt,
frida och en främmande man tyckte om att hångla,
mattias är inte bäst på att tända raketer,
jag blev friad till (haha, via mms. jag har inte svarat än),
kattmaten kan ta slut fort,
hängselbyxorna på toaletten är det läskigaste jag sett på länge,
det är kallt att sova utan täcke,

men vad är väl en bal på slottet?

och katten jansson och husmusen är inte riktigt kloka.

om man går o lägger sig kring 5 o vaknar typ 4 timmar efter
och är både pigg och fortfarande full..
då kan man bara konstatera en sak.
livet har sina goda stunder!

nu är jag hemma och är taggad till tusen!
bara komma förbi ikväll;)


det nya året började bra och det finns redan saker man bör minnas.
..och saker man helst vill glömma..
what happens on new years eve, stays there!det finns så otroligt mycket jag skulle vilja dela med mig av från natten,
men jag orkar helt enkelt inte skriva, plus att jag inte kommer ihåg
allt som jag vill dela med mig av.

men sammanfattningsvis, så fick förra året ett bra avslut,
och det nya ett kärt välkomnande.
nu är det bara att fortsätta i samma takt!

RSS 2.0