21/03

Igår var jag och min vän Caroline på ego och tränade. Jag hade ju nå special kort där så nu ska jag träna på i en månad och sen använda mitt special kort igen och träna en månad till! ;) Jag känner redan hur bra det kommer bli.


Ja vad hände mer igår? Igår hade min kära mor och Lasse gjort en liten skattjakt åt mig eftersom jag drog upp dagen innan att jag saknade när mormor brukade gömma våra påskägg. Haha, dom är FÖR söta. På första lappen stod det:

"Fridas äggjakt!

Leta i Lasses bil och när du

ändå är där så kan du ta

in min mobiltelefon. Pusspuss"Jag promenerade till Lasses bil med mamma o Lasse i hälarna. Jag gick igenom alla papper han hade i bilen tror jag (!?).. Iallafall så hittade jag mammas mobil, och sen bakom ett nackstöd fanns nästa lapp.

"Här slängde Lasse gammal

blomjord igår. Leta och du

skola finna!!!"Jag fick ju såklart för mig att jag skulle in i soprummet och gräva bland soporna.. Men vad gör man inte för en äggjakt! ;) Jag kikade omkring ett bra tag, tills mamma säger: Du tittade på det stället det första du gjorde..

Så jag öppnade en liten lucka där nästa lapp fanns..

"Har du hört talas om

frusna tillgångar?

Att leta i frysen blir din

nästa uppgift."Så vi promenerade hemmåt igen.. Jag öppnade frysen och började gräva igenom allt som fanns där, till mamma kom på att hon inte ville frosta av frysen så hon sa fågel. Lappen som fanns där sa:

"Om du söker i förrådet

i en låda i en byrå,

så kommer du att kunna

se klart in i framtiden."Haha, mamma och hennes poetiska sida. Väl i förrådet hittade jag nästa lapp och mina gamla barbie-hästar.. Började fundera på vad det hade med min framtid att göra.. Men mamma sa bara att hon var tvungen att skriva så på lappen eftersom det bara kom till henne!

"Ha ha, nu har du

fått korgen! Tittut! Ma+La."Haha, och hade jag inte vetat vart dom hade lagt ägget så hade jag nog letat ihjäl mig. Men eftersom jag hörde när dom höll på att tissla och tassla så visste jag! ;) Äntligen.. Där fanns mitt ägg, i en korg! :DNär vi kom in och jag hade funnit mitt ägg satt vi vid bordet, åt godis och spelade UNO! ;) Myspys.Nu sitter jag här och väntar.. men jag behöver nog inte vänta speciellt länge till ser jag eftersom klockan snart är 11 och ego öppnar då. Jag ska väll ta och klä på mig och kika när nästa buss går. Kring middagstid ser det ut som att vi ska bjuda hem mina kära bröder. NICE.


RSS 2.0