TO MAKE YOU FEEL MY LOVE


Kvällen har spenderats med plugg, skratt och spel.

LEGEND- wait for it -DARY


Det blev ingen promenad förut, istället blev det ett mördarpass med mamma! ..måste försöka börja med det typ en gång varje dag, såfort jag har tid iprincip. Träningsvärken kommer komma krypandes imorgon när jag vaknar, det kan jag lova er. Men någon gång måste man börja, och det är bara första veckan som är jobbig! Sen går det av bara farten. Det bästa med denhär träningen är att den är fruktansvärt jobbig (hur nu det egentligen kan vara bra?), det tar bara en halvtimme varje dag och då är stretching inräknat! Plus att det är bevisat att man blir mer och mer fit för varje vecka! ..har försökt ett flertal gånger nu dom sista månaderna, det har gått bra ett tag sen har det börjat dala och det har runnit ut i sanden. En bra sak är väll att jag fortfarande väger lika mycket som när jag sist vägde mig. Jag har alltså inte gått upp alla kilo igen. Nu har jag bestämt mig. Jag ska inte, får inte, kan inte sluta förrän jag nått mitt mål. Fortsätter jag i denhär takten så kommer jag vara så redo för sommaren! Åh, vad jag längtar! Jag kan garantera att den kommer bli såå mycket bättre än den förra! Pusspådet

Efter träningen blev det lite käk, varken mamma eller jag var så pepp på att äta, men lite blev det iallafall (desto hungigare nu).. Sen har jag pluggat lite, vi har myst ner oss framför tvn med jasminte och bara varit allmänt söta. Nu har jag sagt i 4 timmar att jag ska gå och lägga mig, för jag har varit riktigt trött idag, men nivet, ändåså sitter man här. Men sagt och gjort, nu ska jag slå på nått nytt avsnitt himym att somna till:)

Tjing!

YOU ARE MY SUNSHINE


Kom precis hem från skolan. Ska ta mig en shake och överväga att ta en promenad i det fina vädret! ..ska ringa min fining och höra om jag får sällskap ..men skulle faktiskt behöva plugga litegrann! Men härligt att vara ledig imorgon iallafall:)

Tjing!

IN ONE HEARTBEAT


En mysig dag har kommit till sitt slut. Har pluggat och druckit kaffe. Åkte iväg till växthusstigen och hälsade på, blev lite paff när jag inte kände igen någon personal tills Kent kom och jag frågade om han kände igen mig och han bara skrattade. Så fint! I love it there. Fick gokramar såfort jag kom! Det kommer bli toppen!
Allt kommer bli toppen! Snart är skolan färdig, vilket är så härligt eftersom en tredje termin hade varit såå drygt när jag redan kan så mycket. Sommaren är planerad och så välkommen just nu!

Nu ska jag sova:) och imorgon blir det skolan och få träffa lite fint folk.


KARMA IS A BITCH


Åh, vilken mysig helg jag haft! Blev bjuden på godaste maten och efterrätten av älskade mami, spelat spel och skrattat underbart mycket, och planerat in en resa i juni. Längtar redan!! ..J skjustade hem mig för en stund sen efter en god måltid gjord av två, mysiga samtal med svärmor Tina<3
Karma. Det kommer tillbaks och biter dig i röven om du beter dig som en skitstövel.

Imorgon blir det skola och sjukhuset.
..också måste jag börja kika igenom provet lite till som kommer på fredag!

Ibland känns allt förjävla bra!

I'M ON THE TOP OF THE WORLD


Försov mig imorse, så går det när man har en telefon som blir tyst när man håller den i handen. Men flög upp kring halv 9, och då kände jag att det inte var någon idé att stressa ihjäl sig.. Hade lite föreläsning om nervsystemet och sen fick vi igen proven som vi skulle "göra om". Blev inte så mycket att göra om faktiskt för min del (DUTTI), 3 frågor, som dessutom min lärare hade skrivit dit dom rätta svaren, så det gick rätt snabbt!
Mamma har varit förbi och druckit kaffe, surrat lite skit och nu sitter jag i soffan och väntar på att J ska sluta. Får se vad vi hittar på för mysigt.. Imorn ska vi till mami iallafall eftersom hon ville umgås! Myys

Jo, igår var det ju kör, och då fick vi reda på att dom som är solister kommer börja få tjäna sig en hacka. Dumt? Inte precis:D ..extra cash is king

Ska kanske sätta igång och göra klart etik uppgiften, eller börja plugga till provet på fredag (!?). Nog har jag lite saker att göra alltid:)
Tjing!

IT FEELS GOOD


Det är rätt fashinerande faktiskt att läsa andras bloggar.
Hur mycket tid folk lägger ner för att klaga och snacka skit om andra.

Nu sitter jag med kaffemuggen i handen och funderar på vart dagen kommer sluta. Jag hade ju först tänkt att jag skulle bege mig för att hälsa på alla finingar på växthusstigen men kom fram till att jag ska plugga så jag har allt på det torra. Ni som känner mig vet att jag inte tycker om när saker och ting läggs på hög!
Karln min kom med förslag att gå på bio ikväll vilket jag tyckte lät som en bra idé igår, men när jag sitter här i soffan idag slår det mig ju att det är kör med mina älsklingar! ..tuff choice

Jag vill göra nått, typ träna! Känner mig så taggad att få ordning på min kost, och inte äta massa chips, godis, hamburgare, pizza eller dricka. Jag har hållit mig rätt bra om jag ska vara ärlig. Pizza har jag nog inte ätit på typ ett år. Bra Frida!
Nej! Ett samtal till mami, sen måste jag plugga så jag hinner göra någonting mer under dan!

Tjing!

RSS 2.0