A long,long time ago


Nu var det ett tag sedan jag träffade mannen min för första gången, och jag är lycklig! ..blir irriterad när vi ska kliva upp på mornarna, allrahelst när han sa att vi skulle kliva upp kl09. Törs snart inte skrika på han igen pga morgonhumöret hans;)
Idag kommer bli en fin dag, trots att jag fortfarande har ont i halsen. Den kommer spenderas hemma med 3-rätters, goda drinkar o fint sällskap! Det nya året firas in med killen. "Jag ska dricka champagne med min man!"

Jag önskar er ett gott nytt år, utan löften, skippa dom ni också, dom hålls ändå inte..


How great can it get?


Julen är över och jag är så fruktansvärt nöjd!! Vad fick jag? Jo, som vanligt, pengar! Alltid bra att ha! Bakbok, boken femtio nyanser av honom, bakmaskin, mixer/matberedare, berlocker till mitt armband, 2 morgonrockar;), alla Harry Potter filmer, hudkräm, en fin ljusstake, muffinsformar, och det finaste av allt, en chokladfontän från hjärtat!! Varför? Därför att på vår första dejt för ca 3 år sedan ritade han en på ett papper (som jag förövrigt har kvar) och lovade att jag någon gång skulle få en riktig! Han kan vara romantisk om han vill! Jag älskar dig!

Nu ligger jag hemma i soffan, mår rätt dåligt överallt.. Hoppas det blir bättre imorn! ..nu ska jag fortsätta sova, så tjing!


RSS 2.0