I DID THIS TO MYSELF


Det kan bli bra!

Åh, vad jag trivs! Kramar och fina kommentarer.. som om jag jobbat med det här tidigare(!?) haha. gulligaa! Det har varit lite tråkigt att ha varit ledig 2 dagar nu, men helgen är snart här! ..dock har jag börjat känna mig lite hängig vilket jag blir förbannad på. Jag vill inte bli sjuk, inte nu när allt känns så bra!

På måndag kommer goAnders och hälsar på mig!

Ikväll hoppas jag på en mysig kväll, med god mat,
kanske något gott att dricka, och kanske en otroligt hemsk film!
jag bara älskar skräckfilm!

ENOUGH IS ENOUGH


Helgen som precis gått har varit tuff. Mycket tuff.
Ilskan som fanns inom mig var riktad mot allt, iprincip allt.
Det är nu jag ska försöka att glömma, och låtsas som om det aldrig hänt.
Kommer det gå?
Det kommer säkerligen inte att vara lätt, men jag gör ju ett sista försök, ellerhur?

Jag tycker om att bli väckt klockan fem på morgonen.

Jag skulle kunna göra vadsomhelst för att få flytta härifrån just nu. Bort.
Men var sak tar sin lilla tid. Och det är väl precis som det ska vara då.

Jag hoppas, och jag vill tro.


CHANGE OF PLANS


Ändrade planer mina vänner! Avlyssnade just ett meddelade från Birgitta (så typiskt att jag precis skulle stå i duschen när hon skulle ringa!).. Jag ska inte in till skolan på måndag, utan det blir onsdagar och fredagar:) plus tisdag och torsdag såklart! Kung!
Var ute och gick kring elljuspåret en vända, brukar alltid gå två varv men jag fick sån himla mjälltugg så jag kunde inte fullfölja mitt schema. Sakta men säkert!
Nudå? ..somsagt, i bosvedjan, tagit en promenad, är klar med allt pluggande, nyduschad och hungrig! Där har vi det, kort och gott, mat. Tjing!

IM GONNA MAKE IT


Allt skolarbete är klart och det känns riktigt surt, rent ut sagt!
Vad ska jag nu göra? ..nästan så jag vill ringa till Birgitta (finaste läraren) och fråga om det inte finns nått mer att göra:)
Också blev jag lite less när jag läste tidningen imorse. När jag läste dödsannonserna slog det mig att det är ju på lördag (!?) som vi ska till farmor på den årliga middagen för att sedan gå på gravarna. När jag var med Carro i tisdags blev jag medbjuden på en maskerad, vilket jag har splittrade känslor för. Men iallafall.. eftersom jag var tveksam till det hela, innan jag tillslut sa absolut (med en tveksam grimars, eftersom jag inte kände mig helt bekväm i utklädsel :P), så vet jag inte hur jag ska lägga upp det hela. Jag får så lov att ringa till pappa först, och sen vidare till min fina vän. Det ordnar sig:) it always does

Nu ska jag ladda ipoden och ta mig en liten promenix, eftersom det inte finns någonting annat att göra! Jag är en laaat människa, men det tar sig!
..önskar nästan att jag hade en hund.


MOMENTS LIKE THIS


"Ibland händer det saker som får en att stanna upp och tänka - livet är alldeles för kort och går alldeles för snabbt för att man skall hinna med att säga det man vill..
Så älskade vän, jag är så glad att du finns i mitt liv!
Du är helt fantastisk och tack för alla leenden du ger mig!"


Det där gjorde min kväll. Kommer somna gott inatt, tack fina du!

WHAT COMES AROUND..


Bästa kvällen igår på länge. En sväng på birsta, mysmiddag på mingpalace, en snabb promenad i stan som råkade vara förbi en filmuthyrning. Lite karra, bästa sällskapet, och kärleksfilm. Mycket prat, smink och kläder. Så otroligt skönt! Det var precis vad jag behövde, precis vad som saknades i livet just nu.

Nu är det bara några få meningar kvar på sista uppgiften som ska lämnas in, sen är jag klar! ..nästan lite tråkigt, men det lär väll bli lite körigt för mig inom den närmsta framtiden misstänker jag, skola på måndag. Ny bok, ny kurs, nya klasskamrater, ny lärare. Det pirrar nästan lite i kroppen! iih:)
Annars då? Just i detta nu sitter jag och väntar på att ipoden ska ladda klart så jag kan få ta mig en promenad i det fina höstvädret. Varje gång jag ska ut så har jag glömt bort att ladda den. Hädanefter ska jag ladda den såfort jag kommit in. Ska se hur lång tid det tar att gå till skolan tänkte jag. Jag tippar på att det tar ca en timme fram och tillbaka. Men det visar sig! Ikväll ska jag iväg på kör. Det är också lite spännande. Helt nya människor förutom körledaren, ny musik, och många stämmor! Love it!

Idag mår jag bra.

RSS 2.0