Don't look back in anger


Fortfarande denna trötthet. Igår ringde jag till tandläkarn och bad om att få boka en tid med min tandläkare, får till svar att hon är mammaledig, varpå jag utbrister: igen!?
Hon berättar att 5 st gått på mammaledighet, så dom har det verkligen körigt nu.. Besviken blev jag när jag insåg att jag inte kunde träffa min tandis som jag träffat sen jag blev byxmyndig.

Imorn gäller det!! Jobb och ryggkliniken. Ser fram emot det otroligt mycket, och hoppas av hela mitt hjärta att jag kanske får lite svar på vad som är fel.
Och lördag fyller sambon år, han fick en present igår eftersom jag helt enkelt inte kunde hålla mig, och jag tror att han blev riktigt glad! Fredagkväll/lördagmorgon blir det till att göra tårtan han beställt;)

Nu är det desperata hemmafruar, sen blir det kaffe, röjning och lite spotify.

Söndag måndag tisdag blir det jobbnätter! Hoppas ryggen blivit lite bättre tills dess!

Vi hörs! Tata!


Trött


Sen en tid tillbaka har det varit riktigt jobbigt att sova. Jobbigt att gå till sängs, sova oroligt och det tuffaste av allt är nog att kliva upp och inte känna mig utvilad. Kroppen är så tung och huvudvärk varje morgon. Jag ser fram emot att få komma till naprapaten på fredag nå så otroligt! Jag tror på det! Man måste börja någonstans, och nästa steg är att ringa till tandläkarn min!
Och om en vecka kan jag börja ansöka till utbildningarna!

Nu dricker jag kaffe, väntar på att mitt hjärta ska sluta jobba, sen ska han få bjuda mig på mat! Jag skulle egentligen ha jobbat natt inatt men Emma var så snäll och tog den. Nu när min rygg är såhär efter alla nätter jag jobbat så känner jag att jag måste ta det lugnt tills jag vet vart problemet sitter. Jobbar 8-13 på fredag och sen till ryggkliniken. Det kommer nog gå bra när det bara är ett kortpass.

På lördag fyller min kille 28 år!


nattiiis


Har precis slängt i mig några tuggor grillad kyckling och sallad. Att jobba natt gör mig konstig. Jag är inte speciellt hungrig.. men när jag kommer på jobbet säger det bara PANG, så kurrar magen ikapp med mina andetag. Och det är ju inte det bästa att äta på natten har man ju hört.
Igårnatt, eller inatt, eller natten som var helt enkelt, påbörjade jag dom berömda böckerna av E L James. Den är bra, jag vill fortsätta läsa, det vill jag. Men den levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Men det har väll och göra med att man har hört så otroligt mycket om dom, och inte förns nu har jag haft tid att börja läsa, på riktigt. Men jag både hoppas och tror att det blir bättre jumer sidor jag läser. Läste ca 250 sidor igår, så snart måste jag ju bege mig iväg för att inhandla nästa bok i ledet.
Men inatt ska Lotta ta med sig datorn, så vi ska mysa ner oss i soffan, och rätt vad det är så kommer natten vara över! Fast natten som var gick över på bara ett litet kick den också. Kan ha och göra med att det är mycket och göra, och mellan varje kvart har man tid att läsa en liten snutt:)

Går som sagt strax på andra natten, och det har jag laddat upp med en liten cola zero, riskakor och choklad!
 
Dagarna bara flyger förbi samtidigt som den går sakta. Snart är det marsmånad(!?).. Joel fyller år om en vecka!!!! Shit.. Måste ge mig iväg för att inhandla nått fint åt honom.
 
Nu ska jag göra iordning lite kaffe, klä på mig och kamma håret! Ha en bra kväll allesammans

Hard to go to sleep


Vad står på schemat idag? Dricka kaffe, försöka få tag på ryggdoktorn, kanske ringa tandläkarn.. Inte speciellt mycket som är avancerat.
Och sen väntar 3 långa nätter med jobb! Vet inte vem jag jobbar med inatt, med fredag o lördag är det jag och Lotta!:)

Blir lite lätt trött på RoP.. Sluta med sms? Hm.. Då måste man ju verkligen ut och kolla intresseanmälningar dygnet runt!

En duschning och kaffe!


En lördag


Gårdagen spenderades såklart med sambon! Får inte nog av honom:)
Nu strax ska jag duscha, hör hur Joel vaknar till. Klockan 13 blir det tvätt, och 16 blir det lite jobb några timmar:)

Bäst o göra någon nytta nu;)


Tuff natt..


Jobbig natt, somnade 9 när jag kom hem imorse och vaknade 13 av att jag var kissnödig. Somnade om ca 3 timmar. Jag känner mig helt slut!! ..svårt att hålla ögonen öppna! Vad gör man då? Man hoppar på en till natt!
Jag har ont i halsen, och tror att jag har lite feber..
Natten var jobbigt fysiskt och psykiskt. Hoppas på en bättre inatt.
Ska hoppa in i en dusch och fundera lite.
Tråkigt att få aggressioner mot sig när man är ledsen..


Gäsp!


Trött tjej. Gäspar. Fryser. Hungrig (fast ändå inte). Less på efterlyst (älskar det vanligtvis, men har nu sett det 2ggr). Dricker blåbärssoppa. Känner efter - ja, jag är kissnödig. Ska strax ronda. Undra vad det är efter summeringen av efterlyst? Ska kolla tv.nu. Kollar upp på tvn. Blir irriterad på vilka svin det finns. Egentligen inte speciellt förvånad. Ändock, irriterad.

Slutar om ca 3 timmar. Hem och krama om sambon innan han åker iväg på jobbet. Tråkigt att vi går om varandra, men so be it a little bit longer. Får se hur framtiden blir!;) Puss!


working night


Idag har jag gjort så lite så möjligt. Halsontet börjar krypa sig på, och jag hade hoppats på att jag kunnat få sova lite innan natten med jobb. Men icke, riktigt så krasslig är jag inte. Förhoppningsvis blir det en lugn kväll.

Känner att det är mycket jag vill få ur mig, men har väll inte riktigt tid nu. Ska göra mig iordning för jobbet, och sen ska jag ut och sen om bilen kommer någonvart, annars är det bara att skotta på!

Jag kanske finner en liten lucka inatt där jag kan skriva några rader.

Året 2012 var väldigt upp och ner.
Men jag ångrar ingenting. Allt händer av en anledning, och man ska inte gräva ner sig bara för att det inte blir som man tänkt sig. I efterhand ser man saker och ting från en annan vinkel och inser att det inte hade kunnat blivit bättre.
Året 2013 kommer förmodligen bli helt underbart och fylld med otroligt mycket kärlek och värme. Återigen, jag kan knappt bärga mig, vill bara framåt nu, kan inte tiden bara gå?

Nä, nu måste jag skynda mig lite, vi hörs! :) Godnatt på er alla!

Gogogo!!!


Idag ska jag köpa gymkort. Nu ska jag köra på och bevisa för mig själv att det kan bli bättre. Ställde mig på vågen hos pappa för några dagar sen, och egentligen blev jag väll inte förvånad.. 4 kilo ska bort iallafall så jag kommer ner till min normala vikt, sen vore det ett plus om det blev 4 till:)
Sen måste jag få upp flåset, känna att jag har energi o orkar mer.

Så, ja! Vi får se hur det går, men har en känsla av att det kommer gå bättre än tidigare försök eftersom jag går dit på mindre än 5min:)


Emotions. But are they really mine?


Det är så fruktansvärt tråkigt när människor är oense, bråkar och helt enkelt är för olika på alla möjliga sätt och vis. Det är ännu värre när det är tårar inblandade!
Och även fast man själv inte är en del av allt så mår jag riktigt dåligt. Så dåligt att jag inte vill vara upp i dessa människor.
Allt skitsnack, och det tysta tvånget att måsta välja sida. Jag tänker inte välja någonting, och jag orkar inte höra på allt skitsnack om alla människor jag tycker om! Jag klarar det inte, det är för tufft!
Inland känns det som en bestraffning för att jag är som jag är gällande känslor.. Lägger på mig allt trots att jag egentligen inte har en susning om någonting. Och ibland känner jag mig stolt över den egenskapen hos mig själv. Joel brukar säga att det är en stor anledning till att han älskar mig så mycket! Och jag försöker vara stolt, trots att det i dom flesta fallen bara gör mig själv skada psykiskt.

Jag är så trött på vuxna människor som beter sig som tonåringar! Take a good look at yourself. Are you satisfied?

Nu ska jag försöka sudda ut alla bilder jag har i huvudet, överrösta alla röster av smutskastning, och motivera mig själv för en morgondag! Det gör jag genom att lägga mig i sängen bredvid en handsome man som luktar gott!
Puss och godnatt!


Specialist?


Sen en tid tillbaka har jag varit rätt le på att springa omkring som timvikarie.. Det bästa just nu med att fara till jobbet, det är att jag vet att jag inom ex antal timmar slutar och får åka hem o va lite ledig. Precis så känns det nu.. Ändras väl såklart från dag till dag. Är väl lite extra grinig nu eftersom jag är trött och vill hem och lägga mig i sängen!

Informationen om utbildningen är utlagd, så nu är det bara till att skrapa ihop 3 ansökningar och vänta tills datumet då första ansökningsdagen är! Mina papper kommer garanterat in först, tro mig.

Nu sitter jag med en tetra nyponsoppa bredvid mig, som förövrigt snart är slut..

Har ont i svanken (som alltid sen drygt 4 år tillbaka). Har iallafall kommit fram till att jag dragit på detta för länge utan att fråga om hjälp. Så så fort jag har tid, ork och pengar ska jag besöka nån specialist.

Finns ju hur mycket ställen som helst. Undra om det finns nått billigt tips?


Stay awake


Väntar på mamma och Lasse som ska få sig lite kaffe! Sen bär det av till pappa för att äta palt och fläsk! Underbart!!
Och inatt blir det jobb:)
Har redan packat ner boken i väskan så den inte glöms;)

Joel har sågat och skruvat idag, så lite färg på det sen har vi fler hyllor o köket;)

Hörs senare!!


RSS 2.0