ÄR DET SKULD ELLER LÄNGTAN?


Jag blev tvungen att kopiera detta som min fina Jen skrev till mig igår. Underbart.

"För många är detta en förfärlig tanke.
Vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer vi vet att vi innerst inne borde släppa. Vi är sentimentala och rädda för att bli ensamma. Men försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig?
Är det skuld eller längtan som håller dig kvar?
Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det.

Och det är faktiskt inte meningen att vi skall hålla ihop med alla livet ut.
Människor kommer och går i ens liv,
vissa har man bara en kort period medans andra stannar längre.
Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte är så tidskrävande. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget!
Verkliga vänner och kärleker hittar tillbaka till varandra om det är meningen.
De andra ska man inte ha dåligt samvete för.
Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.

Däremot skall man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer.
Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid.
Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och er relation.
Det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det."


- Benny Rosenqvist.

SING ALONG COME ALONGEn vecka fullsmäckad med måsten! :)

Drar in på skolan i tid imorgon så jag hinner fixa lite papper och dittan o dattan. Sen är det full fart igen! Hoppas-hoppas att vi får reda på APL platserna imorn! Skulle vara kung om jag o Carro fick vara på samma! ;) Under kvällen imorn får jag förhoppningsvis plugga!
Sen är det torsdag, som betyder kör. Häärligt att sjunga av sig!
Fredagen innebär heldag i skolan, sen vore det mysigt och åka till stugan och slappa lite!

Mina tankar just nu snurrar kring en iphone. Ett bra erbjudande är ett bra erbjudande!

Sen börjar nästan vecka. APL. Spännande? Nja. Vill nog mest få det överstökat så jag är klar med hela utbildningen!!!!! ååh, vad mys!! Längta så:D


MY LOVE TO YOU


Idag har varit en riktig mysdag! Har slappat, duschat, druckit kaffe och lite sånt tills Carro slutade jobba. När hon kom hade jag fullt upp med matlagning, gott blev det. Vi hann surra lite skit innan vi skulle iväg på kören. Måste säga att alla var ovanligt skrattiga, avslappnat lixom:) Precis som det ska vara!

Morgondagen kommer spenderas i skolan hela dagen, blir väll massa redovisningar eftersom det bara var två grupper som hann i onsdags, bland annat min grupp. Så härligt att ha det undanstökat:) Måste komma ihåg att kopiera papper till klassen bara. Sen ville karln min att jag skulle hänga med honom, för han ville titta på mig. Och det ska han väll självklart få göra! På lördag är det angling, och vi får se om jag väljer att följa med. Annars sitter jag hemma och väntar på honom:)

Har precis knaprat i mig lite saltapinnar, ska strax lägga mig så jag kommer upp imorgon!

Måste bara avsluta med att jag älskar mig mamma så grymt mycket! <3

OH, THANK YOU LORDPrecis pressad några apelsiner som jag sitter och smuttar på! ..och väntar på att Carro ska sluta jobba så hon kommer hit någon gång! Har tagit fram lite kött, så det blir väll nått smarrigt skulle jag tro! Sen ska vi gå ner på kören! HALLELULJAAH!!

DAYDREAM


Tiderna förändras.

Har kännt mig fruktansvärt hängig idag, men slår vad om att det inte blir mer än så. Har vankat av och an i veckor nu utan att någonting har brutit ut. Men det kommer väl, när jag som minst behöver det, som med allt annat:)

Imorgon, onsdag, blir det heldag i skolan. Först sjukvård o omvårdnad och sen människan socialt och kulturellt. Hoppas på att jag känner mig någorlunda imorgonbitti.
Övermorgon, torsdag, ska jag umgås med min saknade vän. Laga mat, snacka skit. Ja, ni vet. Sånt som riktiga vänner gör. Sen tänkte jag försöka lura med na på kören! ;) Får se hur det uppdraget slutar!

Jag känner mig stark, och full av livsglädje, just nu är det dock inte det lättaste att leva upp till det fullt ut eftersom det ligger något virus inom mig och gror.

Idag fick Myran (Katara) kastreras. Hon har varit ganska loj om jag så säg. Men nu är hon uppe och trippar, äter och man ser en liten glimt av bus i hennes ögon. Man mår nästan lite dåligt när man ser hur besvärligt det är med en tratt kring halsen. Men den åker nog av en stund imorgon så hon får röra sig lite fritt ett tag.

Nej, nu ska jag borsta gaddarna, skicka ett godnatt sms till karln min, och slänga ikull mig i sängen. Som alltid slår jag nog på några bigbang avsnitt! love it!

15:e mars -12, 23 år.


En dag att minnas.
Vaknade upp i kävsta och fick ett samtal av svägerskan. Hon undrade ifall det skulle bli nått fika, och det är väll klart att det blir fika! När jag tagit mig ur sängen fick jag en grattiskram och en kopp kaffe (och två tröjor och ett underbart halsband) av finaste svärmor. Java och Neffe ville också kramas, hela tiden såklart.
Jag åkte hem till mamma, fixade till oss lite för att bege oss in mot stan för att inhandla diverse till middag och tårta. Vi stannade på Ohlssons tyger där mamma hade kollat på ett tyg, men varit lite feg och tyckt att det varit för dyrt. Vi ska göra en tavel-serie (kommer bli grymt). Med mitt smakråd så slog hon till! Kring 400:- blev det. Sen kikade vi in på kicks och eftersom det var min födelsedag fick jag lite smått och gott! När vi sedan hade uträttat våra små ärenden ville mamma springa in på systemet en snabbis. Hon raffade åt sig två flaskor rödvin som båda två var dom sista på hyllan. Givetvis tog hon ingen påse utan vi la ner ena flaskan i tygpåsen och när den andra nuddade den ena flaska sa det klirr och det var vin fulla tyget (okej, inte fulla tyget, men mer än vi hade begärt).
Paniken slog in och mamma förklarade att det kanske helt enkelt ska vara röda fläckar i tavlan, som jag då sedan ska få ärva och minnas denna dag.
När vi hade passerat Bjärme påväg hem såg vi en stor rovfågel på långt håll, mamma saktade in, och knappt en meter ifrån framrutan seglade en gigantiskt fin berguv! Det var så otroligt mäktigt, och mamma min fick gåshud. Hade hon inte saktat in hade han förmodligen åkt igenom rutan.
När tårtan och maten var klar kom pappa, Niklas och Frida, och en dålig men lite smått rolig nyhet kom fram. Frida hade tappat bort min present som hon tidigare under dagen hade köpt. Gull!
Fick mig en vinluftare och såklart pengar av farmor. Joels present kommer idag och jag väntar febrilt!

När en del av min finaste familj åkt hem ringde min bästa vän genom tiderna, Caroline, och vi pratade ett bra tag! Bokade in en dejt på torsdag som jag ser fram emot mycket. Under tiden vi pratade i telefon plingade det till i min telefon och jag fick ett sms som löd: "Fredag 16/3 är all undervisning inställd pga överfallet vid Navigator. Möjlighet till info i aulan kl. 13 /Skolledningen, Vuxenutbildningen". Väldigt mystiskt sms, och min första tanke var att det var alla möss igen, men det dömde Joel ut totalt och sökte igenom hela google. Tillslut fann vi svaret. En man som löpt amok med en machete utanför skolan. Läskigt! ..men otroligt skönt att dom haffade mannen rättså fort, trots att han hann göra mycket skada.

Jag tror att vi alla kommer minnas min 23 årsdag, med lite blandade känslor. Dock är jag nöjd. Kan inte vara annat:)

RSS 2.0