du är speciell


Vet inte vad jag ska säga, men det är tråkigt att det skulle sluta såhär.
trots fast jag förstår att det kan ha varit jobbigt och frustrerande, så tycker jag att det är tråkigt. Men vissa saker finns inte i min värld (dom kanske finns, men till en viss gräns och med måtta). Vissa saker accepterar jag inte, för det är inte nått sånt jag söker, nått sånt som jag vill ha. Det är inte någonting som jag vill vara en del av. Tyvärr.
Men just nu känns det som att jag har gjort det jag har kunnat. Sagt det jag tyckt och tänkt, och sen är det helt upp till dig. Mer kan/tänker jag inte göra. Jag orkar inte lägga min energi på den saken, det skulle vara alldeles för dumt. Och du gör precis som du vill med ditt liv, trots att jag inte förstår varför du gör vissa saker, .. men vi är alla olika.
Bra eller dåligt!? Både och.
Jag har mitt liv nu. Har börjat jobba, och som det ser ut nu orkar jag inte med mycket mer. Och även fast det är så, så vill jag att du ska veta, att det inte betyder att jag inte vill ha dig i mitt liv, för det vill jag.
Du är speciell, och jag tror att du vet att jag tycker det.
Du har gjort mycket för mig, fått mig att inse saker och ting, gjort så att jag uppskattar det lilla här i livet. Du har gjort mycket, och det är jag evigt tacksam för!:)

tillägnat J.

ängel!Har precis haft ett långt och givande samtal med min gudinna Jenni-som-alltid-orkar-lyssna-på-mina-otroligt-dumma-påhitt-och-mina-desperata-försök-att-vara-vettig-Hansson! ..okey, samtalet kanske inte var så givande, men det kändes väldigt skönt att få prata med någon. Någon som bara får namn, och inte ansikten.

Hur kan någonting som känns så rätt vara så fruktansvärt fel (!?).

Nu har jag kommit till den punkten att jag känner ett behov av att blogga igen, men kom ganska snabbt fram till att jag inte tänker skriva någonting om det jag helst av allt vill skriva om. Min älskade Jenni är den ända som jag hittills velat prata med:)
..och tusentack för det!
Man vet ju när någonting är fel, även fast det kanske känns rätt just för dig. Det finns vissa oskrivna regler och normer som, åtminstone jag, känner att jag måste hålla mig till. Saker som jag predikat om hit och dit.. att inte göra som jag själv säger och lär ut vore ett misstag. Jag är den jag är, no matter what!

Att vinna..


Alla vill ha saker och ting på sitt eget vis, det som känns bäst för en själv. Såklart! Men ibland kanske man måste se sig omkring och se vad som skulle kunna hända. Om det skulla löna sig.. om det finns något bättre sätt, som ger lycka åt så många fler än bara dig själv. Svårt? Jo, tack jag vet!
Har inte kunnat tänka på någonting annat idag. Och det gör mig tokig!
Jag är tokig! ..utan tvekan.

Sometimes the beauty is in the attempt.

RSS 2.0