sotarjävel!


Vad är det som händer?

Jag har, som dom flesta kanske vet, fått jobb. Det är såklart bara en provanställning, men som jag förstår så ska det inte vara några som helst problem. Jag gick skorstensfejarutbildningen i Rosersberg (men hade hellre skippat den, då jag hittills inte haft speciellt mycket nytta av all fakta man tog in där). Dagarna rullar på, och det känns otroligt skönt att vara trött och slut när man kommer hem. Att arbeta tillsammans med grabbarna går otroligt bra, so far! ..och jag hoppas att det kommer fortsätta så en tid framöver, för jag storm-trivs, mycket tack vare dom.
Imorgon kommer jag ha träningsvärk som hetteduga. När man kommer upp på taket och märker att skorstenen är ca 5 cm lägre än mig själv, så tar det rätt rejält i armarna av att stå och pumpa rakt upp i luften. Men det är väll så det ska vara vissa dagar. Som min gamle vän skrev idag: "Tänk på något kul, även regniga dagar!"

Nu ska jag gå och blanda lite pappa-hemma-gjord svartvinbärs saft,
och invänta träningsvärken.life


Ja, väldigt längesen sist, jag vet. Men tiden har inte riktigt räckt till, och ibland får man prioritera helt enkelt. Inte för att det har varit så i mitt fall, utan det är helt enkelt för att jag inte haft en tanke på att sitta vid datorn på otroligt länge. Men nu kände jag genast att jag var tvungen att skriva en klutt när en kär vän till mig skrev något vackert på msn:

"Ibland fattar jag inte att jag bara har kidnappat dig och låst in dig tills du blir tsm med mig ;P Du är nog fan den tjejen jag känner som har den bästa inställningen till livet och saker och ting."


- - -

Ikväll ska jag gå på bio, och imorgon ska södra få spö när det är paintball turnering!

RSS 2.0