Jag har gjort mitt här!

 
Tiden går sakta.
Jag tog på mig att arbeta idag, vilket känns lite sisådär. Blandade känslor. Måste hem och plugga sen eftersom jag ska göra två redovisningsuppgifter denna vecka och skicka in.
Även fast just den här kursen har varit otroligt krävande, både fysiskt och psykiskt, så känner jag att jag gjort ett bra val. En förnyelse.
Jag ska bli mamma. Åh, det är så fint att läsa den meningen. Eftersom det kommer bli så att jag ska vara hemma med vår lilla knodd så kan jag ju i vilket fall som helst inte jobba. Och det är skönt att ha kommit till insikt att jag inte vill jobba inom vården. Jag har gjort mitt här och känner mig helt enkelt färdig.
Jag vill jobba med karlar, så som jag gjorde på sotningen! Fruntimmer kan vara bland det jobbigaste som finns om man råkar ha den turen. Nu är det givetvis inte så att jag drar alla under en och samma kant, men jag tror att dom flesta vet vad jag menar när jag skriver så.
 
Det känns roligt att det är människor som glädjs åt min och Joels lycka. Jag har inte tagit det som en självklarhet att vi kommer kunna få barn. Men det har varit en självklarhet att jag vill ha barn.
 
 
Nu ska jag kila iväg och se om det finns nått att abeta med. Ensam på bygget jag(ensam personal)!
 
Godmiddag!
 

Hjärta!


Det kickar för fullt i magen:-)
Vi hade sån tur igår att vi fick en tjej som höll på att utbilda sig så vi fick titta på vårat lillahjärta i nästan en timme!!! Helt fantastiskt! Barnmorskan sa gång på gång hur busig du är och att det inte är en lugn stund, och det fick vi minsann se igår!
När det skulle tittas närmare på själva hjärtat fick en mer erfaren barnmorska komma in och kika (även då var du lite besvärlig;-)). Då fick dom tydligen såpass bra bild på kamrarna osv att barnmorskorna blev helt fascinerade, och det är ju alltid lite roligt att sticka ut från mängden tycker jag!:-) Så dom hade lite utbildning när vi såg dig på skärmen❤️!

Nu ska jag snart åkaoch hämta upp mitt stora hjärta så vi kan åka till Sollefteå och hämta upp diverse bebissaker!

Känns iallafall helt makalöst underbart att aldrig vara ensam, och att du verkligen gör allt för att få uppmärksamhet redan! Mammas fina!

Sen åker vi nog direkt till stugan! Men det blir även till att plugga!;-)

Vi hörs!

Kaffe och tvättdags!


Efter en fin helg i Gussjön är man åter tillbaka till verkligheten. 
Redovisningsuppgiften skriver inte sig själv om jag så säg, men tror inte heller att det är jag som skriver den, iallafall inte idag. 
Vädret indikerar på att sommaren är här och ingen kunde varit gladare än jag. 

Nu ska jag slå på kaffebryggaren, slänga in en tvätt i maskin och kanske sätta på nått avsnitt av dh (jag som inte tittade när det gick på tvn). 
Det ända jag brusar upp över nu är att boxee boxen verkar ha lagt av:-( Hoppas mannen kan fixa!

Imorgon blir det show på tonhallen! Så alla som inte köpt biljett, do it!!
Det kommer nog bli en riktigt härlig kväll, så missa inte;-)

Och på onsdag kommer domen om lillpärlan får puttra på ett år till eller om hon gjort sitt o får gå i pension! Jag tycker inte om att besiktiga bilen.....

Inte på egen hand


Idag skulle jag egentligen iväg på himlabadet men kände helt enkelt inte för det.. Istället var jag hemma och diskade o tvättade. Nu ligger jag i soffan alldeles ensam eftersom Joel åkt iväg för att fiska gofisk! ..men änsålänge känner jag mig inte ensam:-)

Livet rullar på som bara den samtidigt som jag tycker att tiden står still.
Jag har börjat plugga nu (loveit), så i sommar ska jag inte jobba nått. Istället ska jag plugga lite och njuta av den fina sommaren som vi har framför oss!

Jag känner mig tacksam.


Trött innan morgonkaffet


Godmorgon onsdag!
Inatt har jag sovit väldigt dåligt.. Knappt kunna vänt mig pågrund av ryggen:-( Men så går det om man böjer sig ner och målar massa garderobsdörrar..
Nyhetsmorgon, ett stort glas mjölk och rostad macka! Brygga på lite kaffe så blir det nog lite bättre!

Idag måste jag se till att plugga lite, och lämna renoveringen en stund.

Imorn åker sambon ifrån mig och dyker upp igen på söndag. Hoppas han kommer hem med massa röding:-D

Inge morgonpigg nuelle


Vaknar upp och är allt annat än pigg. Sprängande huvudvärk och ont i kroppen.
Jag hade en trevlig men lugn kväll tillsammans med Julia, Emma och Josefine igår:-)

Just nu tänker jag bara lyssna på min kropp och ligga och vila tills det mesta släppt sig. 
Senare ska sambon iväg så då blir det lugn och ro;-) ..kanske blir lite målning i sovrummet då! Måste försöka bli klar nu, kommer bli så fint och skönt! Ibland är det tur att jag får bestämma istället för sambon;-)

Tänkte bara göra en liten uppdatering åt er!

Lyckliga dagar

Efter en mycket givande dag ligger jag nu i sängen och kollar på när sambon spelar på plattan. 

Igår hade vi besök av mamma och Lasse som hjälpte till att lyfta ner och upp fönster så jag kom åt att slipa! Snart är sovrummet färdigt! Ska bli skönt att kunna slappna av på riktigt i ett rum vi har iallafall, sen går vi på nästa:-)
Och sambon ska på arbetsintervju om ett par veckor, jag kunde inte vara mer stolt!

En lycka har sköljts över mig idag, som en sten som tagits från mina axlar! Äntligen kan jag andas!

Imorgon ska jag kila bort till Emma för att äta och dricka gott tillsammans med ett par tjejor:-) 
Och resten av helgen ska spenderas åt målning! Vad roooligt!

I det stora hela är livet underbart!

När tiden har hunnit ikapp oss


Det kanske är dax igen, eller vad tycker ni?
Jag pendlar otroligt mycket mellan glädje och sorg, hopp och förtvivlan.. Och i slutändan önskar jag att mina drömmar är sanna.

Nu ska jag strax bege mig för att hämta ut mina böcker, sen handla lite på Ica i nacksta för att sedan vänta tills sambon kliver ut från jobbet såvi kan styra mot hissjön! 

Ha en trevlig helg allesammans!:-)

RSS 2.0