helgen.


Så vad har hänt i helgen.. (!?)
Till en början på fredagen lånade jag en slant av Sara eftersom jag Sara o Cissi tänkte dra oss en solning, efter det fyndade jag en tröja så jag lånade återigen pengar av Sara ;) hade somsagt inte med mig bankomatkortet, så hon var en hygglig vän! :D
Efter det åkte jag hem, o duschade o lite så, för att sedan åka upp till stugan. Väl uppe i stugan åt vi och drack gott och eftersom pappa fixat internet i stugan satt jag även där en stund för att plugga (mestadels).
Morgonen därpå kliver jag upp eftersom kissblåsan höll på att sprängas. Jag kliver upp, tittar på klockan i köket som visar 11.45. Jag kilar ut för att göra mina behov och ser att solen skiner. Jag tar av mig lite kläder o sätter mig ute o solar. Tittar på klockan och den står på 07.15 (!?) HAHA, men jag är uppe i tid! ;)
Jag sitter ute i solen ett bra tag tills jag hör hur det rasslar i löven på gräsmattan. Jag kikar upp lite, för det blåste ju inte så mycket att löven skulle kunna dansa med varandra precis. 30 centimeter ifrån min fot slingrar sig en 1meters-orm på stenplattorna. HERRE min gud vad jag skrek och sprang in. Väcker pappa för att han ska kunna jaga iväg den. Pappa går ut nyvaken/bakis med kvasten i högsta hugg och sopar iväg den. När han kommer in igen frågar jag om det bara var en snok, men det var en huggorm.. HAHA. Kunniga jag! Mammamia, längesen jag varit så skräckslagen!
Jag frågar brorsan vad som hade hänt om jag hade blivit biten, och han sa att jag skulle dö. haha, snäll bror man har.
Efter det var jag lite skraj över att gå ut i den skinande solen för att sola igen, men gjorde det iallafall eftersom pappa sa att han ALDRIG sett en orm där uppe förut.

Lördag spenderades tillsammans med pappa på balkongen med en massa groggar och kortspel. Det är så himla mysigt. Sen ville Danne ha med mig till Timrå för att kika in crusingen, så vi tog oss en sväng dit. Men det var inte mycket att hurra över enligt mig. Vägarna var avspärrade... Vi fick med oss Isak och Häggan till stan där vi slirade en stund tills Daniel skjutsade hem mig igen! :) Det var en trevlig kväll, trots att crusingen sög.

Idag, Söndag har jag inte gjort så mycket.. Pluggat lite, spelat kort med papi, och kring middagstid ringer broder Tuck och frågar om jag har lust att brumma iväg till Birsta City. Javisst sa jag. Åkte och hämtade upp honom och svängde förbi Birsta och uträttade några ärenden. Vi åkte till Hemköp och handlade lite mysgotta och åkte hem o kikade på film. Nu sitter jag hemma och kollar på programmet innan Sanningens ögonblick på 5an.

Resten av veckan kommer se ut så här:
Måndag - Ensam hemma, Psykosocialt arbete
Tisdag - Ensam hemma, arbetsintervju, filmfrågorna ska in + nått roligt.
Onsdag - Ensam hemma, Görans lilla läxa
Torsdag - Ensam hemma (tills kväll/natt), Samhällsprovet.
Fredag - Återstår att se.

Helgen kanske blir grillning tillsammans med Daniel eftersom han frågade så snällt :) Annars, vet jag inte. Kanske åker till stugan om jag får med mig ett gäng ;) .. Ska höra mig för.

Jag kommer somsagt vara ensam hemma från Söndag till Torsdag dom närmaste månaderna :) Men det ska nog gå bra! Kom och hälsa på mig så blir jag gladfis. =)

RSS 2.0