sunshine!Att jag ska måsta bli påmind om att skriva här.. skandal kan man tycka. Men jag har som på något litet vis annat för mig, fullt upp, nivet. Nu är jag inne på sista veckan här i Rosersberg innan det bär hem mot Sundsvall för praktik. Och ja, det ska bli sköönt! ..finns ingenting jag ser fram emot mer just nu, än att få sova i min egen säng!
Igår gick jag i skolan till 4, men solen sken fortfarande, så jag satte mig ute tillsammans med Madde och njöt. Vi gick ner till bryggan och la oss där, kikade på alla fåglar som spang, och svanarna som var förälskade. Då var livet underbart.
Idag har jag varit ledig (yes) så jag har legat i solen några timmar.. och det syns litegrann (framförallt fräknar), men det känns destomer. Nu finns det inte så mycket mer att göra än o packa, städa och plugga..
På fredag är det prov, och efter det ska jag åka raka vägen hem till Sundsvall. Ryktas om att jag ska ut och äta (!?).. och sen på kvällen vill såklart Markus skaka rumpa med mig! ..vi får se hur det blir med allt, och hur mycket jag orkar helt enkelt.. men det blir nog så att jag spenderar helgen i Indal iallafall.. man vet ju aldrig vem man stöter på där! tihi.

Nu ska jag smörja in mig med lite tigerbalsam,
kika på litemer småstadsliv och bara slappna av för en stund. Hörs!

almost loverDom senaste dagarna har jag inte gjort många knop. Humöret är inte på topp och jag har kännt mig allmänt krasslig och hängig. Jag hoppas verkligen att det är påväg att vända nu. OCH ett stort förlåt till alla som jag inte svarat till. Men somsagt, jag har bara haft dåliga dagar.. och det får man ha. Jag tror ingen riktigt förstår hur mycket jag ser fram emot morgondagen när jag ska få komma hem till varma Sundsvall och sova i min egen säng, med 3 täcken och 6 kuddar (och självklart en kotte).
Jag ska försöka lägga mig i tid ikväll, men kommer väll som vanligt inte kunna sova. Bara till att hålla tummarna till att jag får några timmars sömn så jag orkar köra 3-3½ timme. Gruvar mig redan.
En stor sak att se fram emot är att höra: Frida! Det är mat!
Det är otroligt skönt att bara bli serverad ibland, även fast jag tycker om att laga mat, allrahelst när man är två:)

Vad har jag gjort sen sist jag skrev?
Legat i sängen, försökt hitta bra låtar med känslor i, gråtit en skvätt, kollat på oth, lättat mitt hjärta på telefonen, spelat röj.. osv. Det jag vill komma fram till är att jag i stort sett bott i sängen. Ligger just nu i en lite egensydd dräkt. Otroligt skön och gul! moah! Sommarfint ska det va!

Nu ska jag springa ut i köket, blanda lite saft till middag.

Lifehouse - Storm
A Fine Frenzy - Almost Lover
Kate Voegle - Lift me up
Regina Spektor - Samson
Train - Hey, soul sister
Lenka - The show
Alphabeat - Fascination
Howie Day - Collide
Five for Fighting - Superman
Mando diao - How we walk
John Farnham - You're the voice
Bruce Springsteen - Dancing in the dark

Just nu ligger dom här högt uppe på min lista.


polisradio


Eftersom jag suttit och skrivit ett inlägg i en halvtimme och allt sen bara försvinner när internet bara lägger av, så bestämmer jag mig för att bli lite smått arg och skriver bara ytterst lite jämfört med innan.
Klagomål har framkommit. Jag bloggar för dåligt!
..det kan ligga någon sanning i det faktiskt. Jag ska jobba på det!

Ibland kan det vara svårt att inte bry sig.. men samtidigt så kan man inte låta bli att tycka synd om andra. En otroligt jobbig dag har det varit, jag har stört mig på allt och alla. Boven i dramat är min nya bettskena som gör så fruktansvärt ont.

Blablabla..
Nått om en häst, och polisbilen.. okey! Polisbilen kan jag dra. Var påväg hit till Rosersberg och lägger mig i vänstra filen för jag ska köra om några bilar. Jag ligger i 130 medan skyltarna visar 120(!?) tror jag.. Jag dunkar på skithög musik och sneglad lite lätt till vänster. Vem står där om inte farbror blå? Ja.. och precis när jag upptäckt dom slås min skiva av och på kommer polisradion. Mitt hjärta dunkade många slag månitro. Jag var helt säker på att det var ute med mig och att dom var mig på spåret. Jag spelade cool och svängde in i högerfilen igen, hela vägen till Rosersberg. Inte först när jag kommit in på rummet kunde jag pusta ut.

Nästa helg kommer jag hem till Sundsvall eftersom jag är ledig torsdag och fredag. Så redan på onsdag efter skolan tar jag och Meg och sätter fart

RSS 2.0