Tålamod Nilsson, tålamod!

Idag fyller min fina pappa år!

Natten har varit bra - som dom allra flesta nätter. Waldor vaknar en gång och vill ha mat. Morgonen därimot.. Jag har väl blivit bortskämd med att dagen börjat kring 8.30-9.00, därför känns det tungt när man ska upp klockan 7 istället, allrahelst när jag inte kom i säng föränn 1. Kollade klart på Gossipgirl så nu har jag ingen serie att kolla på för tillfället. Något förslag? Jag vill kolla på någonting som kanske inte Joel har så mycket nytta utav - så han inte blir kinkig för att jag lämnat honom utanför.

Joel åka iväg kring 8 imorse, dom har spelning någonstans långt bort så han kommer inte hem föränn tidigt imorgon skulle jag tro. Så man kan kalla mig för änka denna lördag.

Även idag testar Elmer mitt tålamod, trots att det är väldigt lindrigt. Han kastar saker på golvet och vägrar plocka upp - tills jag iprincip tvingar honom. Då kisar han med ögonen såsom han alltid gör när han vet att han gjort någonting fel.
Igår lyfte han katten i huvudet och efter den utskällningen så rörde han inte henne på hela kvällen - kanske för att jag sa att han aldrig skulle få ta på henne mer - någonsin. Ja som ni hör. Ibland har man inte mer tålamod än vad man har. Och när Elmer sussar gott i sin säng på kvällen så funderar man och skuldkänslor kommer. Men det är nog någonting som hör till när man blir förälder - att man resten av livet kommer ha skuldkänslor.

Nu kanske ni tycker att jag är negativ, och att sanningen kanske har fått lite extra krydda på sig - men det ända man får höra och läsa är allas underbara Svensson liv - vilket omöjligt kan vara sant, för någon.

Nu gråter båda mina pojkar så jag måste rycka in.

På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0