Alla sortes människor


Om ca 3 timmar har jag gjort mina nätter för denna vecka! Är rätt trött men ändå vid gott mod skulle jag vilja påstå.
När jag kommer hem ska jag sova 2-3 timmar bara tänkte jag sen måste jag börja kolla på ansökningsblanketterna till utbildningarna jag tänkt söka. Man ska ju inte hoppas för mycket, visste är det så (gällande allt), men man kan ju inte låta bli ändå.
Det är så lätt att man blir sårad och sviken.
Sen måste jag ringa till min moder och prata av mig. Den bästa människan i mitt liv!

Det är alltså onsdag idag.. Blir lätt dagvild när jag jobbar natt. Onsdag den 6/3. Hjärtat repar ikväll så han kommer hem sent. Den 12:e kommer Julia hem o hälsar på + att jag ska till Krister (naprapaten) igen. Och den 15:e blir jag 24 år (var typ tvungen att räkna).. Tiden går så fort nuförtiden! Det handlar inte längre om timmar, dagar eller veckor, utan mer som år.
Det finns givetvis stunder som man räknar varje minut, nu tillexempel. Men det är inte riktigt samma sak. Jag pratar om i det stora hela.

Då och då stöter man på människor som inte lyssnar på en. Spelar nästan ingen roll vad man säger så har dom redan bestämt mig. Hade ett sånt moment igår och insåg ganska snabbt att det inte skulle spela någon roll vad jag sa så skulle han stå fast. Hade jag fortsatt och argumentera emot hade vi blivit ovänner, så jag gav mig medan vi fortfarande tyckte om varandra!

Godmorgon till er och godnatt till mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0