att...



Att säga saker betyder.
Alla ord som sägs betyder någonting, även om man inte vet om det är sanning alla gånger. Några få ord kan göra din dag, och att veta att en person har så pass stor makt, gör dig blind gentemot allt annat. Våga säga saker som gör en annan människa lycklig.
Att göra saker bevisar.
Det är inte alla gånger man kan bevisa saker med hjälp av bara ord. Ibland måste man gå steget längre. Finns det någonting emellan er, då är det ingen tvekan om att man ska ta sig tid o göra saker, bevisa. Allt är inte perfket, sätt igång och börja jobba på det.
Att mena saker är ärligt.
Det finns ingen som är ensam om att tycka att tillit är det viktigaste i ett förhållande. För så enkelt är det. Ibland kan ord få en helt annan mening, om dom verkligen sägs på ett ärligt sätt, trovärdigt sätt. Säg ingenting du inte menar! Och kanske den mest viktigaste; låt våra ord stanna mellan oss, och sprid inte ut dom till andra, bara därför att det kan tyckas vara fint. Saker du säger till mig, säg dom bara till mig, och inte alla andra tjejer.
Att vilja saker är en önskan.
Alla har vi en dröm. Någonting som gång på gång dyker upp. En stark vilja som alltid finns där, trots att man innerst inne egentligen vet att det bara en en fånig önskan. Men! Sluta aldrig. Fortsätt att ha kvar det ända som bara är ditt, som ingen kan ta ifrån dig.
Att inte göra saker är förnuft.
Ibland kan man låta sig inledas i frestelse. Ämnet som vi alla rent ut sagt hatar, och som vi alla vet är fel, onödigt och äckligt. Älskar man någon högt över allt annat på denna jord och vet med sig att man funnit den rätta, så ska detta inte vara något problem alls!
Att tro saker är dumt.
Tro inte det bästa om alla människor jämt och ständigt. Låt dom inte få din tillit på en gång. Har du blivit sårad många gånger kan det lätt bli så att du nästan letar efter fel. Du letar efter saker att tro, och som du sedan får för dig är sanning. Förstör inte för dig själv!
Att be om saker är för mycket begärt.
Vi är alla olika, precis som det ska vara. Man ska absolut inte be sin partner om att ändra på vem han/hon är. Klart man kan be om saker, men ändra inte på personen som du blev förälskad i. Om du tänker efter, så vet du precis varför du blev kär i just honom.
Att gilla saker är oundvikligt.
Man kan inte styra över sina känslor, hur mycket man än skulle vilja ibland. Man har helt enkelt känslor, dom finns där, och dom måste ut. Neka det aldrig, då kommer du stampa på samma ställe i en evighet. Du ska inte be om ursäkt för hur du känner, det är du.
Att tänka saker förblir en tanke.
Alla gånger som man fastnar i ett tänk. En tanke som man skulle önska var sann. Tanken spinner vidare, och tillslut har det gått alldeles för långt och man inser att det är bäst om man håller det för sig själv. Man måste tänka, försöka klura ut saker på egen hand.
Att orka saker handlar om styrka.
Man utsätts för saker som man klarar av. En stark människa får genomlida mycket, men, icke att förglömma! ..som bara kommer göra personen starkare. Misstag är till för att begås, att lära sig av dom. Var inte konstant rädd för att såras eller misslyckas.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0